Steun de horeca!

27 March 2020
Covid-19 raakt ons allemaal hard en het is wel duidelijk dat de horeca branche op dit moment een steuntje in de rug kan gebruiken. Gelukkig zijn er de laatste weken prachtige initiatieven ontstaan om de horeca te steunen en natuurlijk willen wij niet anders dan dit soort ideeën supporten.

Als consument kun je in Nederland een handje helpen door vandaag nog een waardebon te kopen van jouw favoriet zaak via www.helpdehoreca.nl. ‘Help De Horeca’ is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland.

Horeca ondernemers kunnen zich gratis aanmelden via de website.

Hopelijk kunnen we onze gemiste bezoeken heel snel weer inhalen en zien we elkaar weer in goede gezondheid terug!

#helpdehoreca #khn #coronavirus #samensterk

Nieuwe joint venture MyB’eats lanceert digitaal platform voor voedingsmarkt
Start-up breidt uit na bewezen succes Brussel, 10 januari 2020 - Na hun succes op de frituurmarkt timmert MyB’eats BV volop aan de weg naar de…
Read more