Steun jouw favoriete horecazaak & koop een waardebon!

06 April 2020

Hé jij! Je mist het hé. Wij ook! De toog met je vrienden, een brunch-uitje in het weekend, dat heerlijke ‘gerechje’ op restaurant, de vaste lunch met de collega’s, dessertje met de oma of de geur afkomstig van jouw geliefde guilty pleasure dampkap.

#horecacomeback werd gelanceerd om jouw horecazaak te steunen in deze bizarre tijd.

Help jouw favoriete uitbater(s) door nu reeds waardebonnen te kopen. Steun er een hard werkende zelfstandige mee én je hebt iets om naar uit te kijken wanneer zijn/haar deuren opnieuw openen. Cheers & BIG Thanks!

Vind je jouw horecazaak nog niet? Aarzel dan niet om hen aan te moedigen zich hier te registreren! Deze website wordt elke dag aangepast, dus kom snel terug, voor een nog uitgebreidere lijst.

Dit initiatief kwam tot stand door een samenwerking over alle concurrentiegrenzen heen. Hieronder zie je alle bedrijven en federaties die hun steun gaven aan dit initiatief en zo investeren in een sector die ons als Belgen zo nauw aan het hart ligt!  Doe je mee? Samen staan we sterker!  #horecacomeback.(Pssst… deel je even op jouw Facebookpagina of Instagram, dat jij alvast een waardebon kocht! 1000X bedankt!)

Steun de horeca!
Covid-19 raakt ons allemaal hard en het is wel duidelijk dat de horeca branche op dit moment een steuntje in de rug kan gebruiken. Gelukkig…
Read more